Over ons

DSCF3855Mijn naam is Chantal Veltmeijer, professioneel en gediplomeerd pedicure en aangesloten bij Provoet, de brancheorganisatie voor Pedicures in Nederland. Wij beschikken tevens over de aantekeningen Diabetische Voet, Reumatische Voet en Overige risico voet, waardoor u onze faktuur kunt inleveren bij uw zorgverzekeraar. Wij werken volgens de laatste normen van onze brancheorganisatie die gelden voor hygiene, arbo en milieu. Hierdoor heeft u als klant de garantie dat wij zorgvuldig omgaan met uw voeten.

U bent van harte welkom in onze Pedicurepraktijk in Amersfoort. Wij beschikken over een bedrijfspand in het Calveen. De praktijk ligt dicht bij de volgende wijken van Amersfoort: pedicure nieuwland, hoogland, kattenbroek, vathorst, hooglanderveen, hoevelaken. Onze praktijk heeft een goede bereikbaarheid en gratis parkeren voor de deur.

Wij als professioneel pedicure verzorgen uw voeten tot in de puntjes, tevens kunt u bij ons terecht met al uw voetproblemen. Wij denken mee met de klant waardoor er goede resultaten geboekt kunnen worden. Ook voor advies kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met Podologen – Podotherapeuten – Dokters – Ziekenhuizen en Orthopedische schoenmakers. Bij ons maakt u de eerste stap naar een serieuze behandeling en oplossingsgericht.

Wij hopen u overtuigt te hebben en u binnenkort in onze Pedicurepraktijk in Amersfoort te mogen ontvangen.

Ons AVG Beleid:

AVG Pedicurepraktijk Amersfoort